Referenties

BASE SHOP ANTWERPEN CENTRAAL STATION

Hier werden 2 videowalls geplaatst met vier 46 inch schermen.
Achter de kassa´s werden twee 52¨ schermen geplaatst.
Ook hier wordt door ons het ticketing systeem voorzien. De klanten nemen aan de ingang van de shop een ticket met nummer, zodat ze aan de kassa vlot kunnen geholpen worden. Dit nummer wordt op 2 schermen getoond, die rug aan rug aan het plafond bevestigd zijn.
Elk beeld, geluid en on/off sturing worden over FTP-gestuurd.
i.o van www.centomedia.be

KH MECHELEN

In KH Mechelen werd één grote videowall met negen 46 inch schermen gemonteerd, met op maat gemaakte ophanging. Deze ophanging hangt zwevend tussen 2 rechtopstaande palen.
i.o. van centomedia.be

KH MECHELEN

De verschillende campussen werden uitgerust door zestien 32 inch schermen telkens met player.
i.o. van www.centomedia.be

BASE SHOP GENT

Achter de toonbank werd een videowall geplaatst met vier 46 inch schermen. In de shop zelf werd ook een videowall geïnstalleerd met drie 46 inch schermen boven elkaar.

Het ticketing systeem werd alsook voorzien. De klanten nemen aan de ingang een ticket met nummer. Dit nummer wordt op een apart 32¨ scherm weergegeven, hierdoor verloopt de service aan de kassa vlotter.
i.o van www.centomedia.be

GEMEENTEHUIS MOL

Vier LCD schermen met player werden verspreid in het gemeentehuis (inkomhal, bevolkingsdienst, cultuurcentrum, bibliotheek). Deze schermen worden elk afzonderlijk op afstand gestuurd, zodat de juiste informatie op de juiste plaats terecht komt.
i.o. van www.centomedia.be

EUROSPAR NEDERLAND

Hier werd gebruik gemaakt van 4 LCD monitoren van 46 inch. Elk scherm heeft zijn eigen player. Alles is automatisch aangestuurd en wordt door de directie op een eenvoudige manier beheerd.

PARK MOTORS

Park Motors is een hoofddealer van Peugeot in Turnhout. De installatie bestaat uit 3 LCD schermen. Schermen gaan aan en uit op vooraf bepaalde tijdstippen.

OPEL GARAGE TEMSE, BEVEREN

VAN ORSHAEGEN HERENTALS

In deze winkel werden 2 LCD schermen geplaatst, aangestuurd door één player.

OTHELLO GEEL , TESSENDERLO

In de winkel te Geel werden 2 videowalls geplaatst, telkens 3 schermen boven elkaar. Verder werd de shop ook uitgerust met een 32 inch scherm.
In Tessenderlo plaatsten we één videowall met 3 boven elkaar geplaatste schermen.

ESTEE LAUDER

In de Estee Lauder shop werd een 42 inch scherm met player geïnstalleerd.

DIGITAL VITAMIN

De tandartspraktijken werden uitgerust met verschillende schermen met players.

BRASSERIE CENTRO

In de brasserie werd één 32 inch scherm geïnstalleerd, alsook één 42 inch-scherm met player.

ALLO TELECOM

De installatie van 1 of meerdere schermen in alle ALLO TELECOM vestigingen van België, werden door ons verzorgd. Eveneens stellen we mogelijke defecten binnen de 24 u terug in werking.
i.o van centomedia.be

GEMEENTEHUIS IEPER

i.o. van www.centomedia.be

GEMEENTEHUIS HAM

Het gemeentehuis werd uitgerust door twee 40 inch LCD schermen met player. De aansturing van een projector aan de inkom werd eveneens door ons gedaan.
i.o. van www.centomedia.be

ATRIO

Hier werden vier 42 inch-schermen met player geïnstalleerd, boven en naast elkaar. Op die manier vormen ze één grote videowall.

KHLEUVEN

Het opleidingslokaal van de Hogeschool werd uitgerust met tien 32 inch schermen.
i.o. van www.centomedia.be

EUROSPAR OLEN

In de winkel werden drie 46 inch schermen geplaatst en één 32 inch scherm met player. Op het gewenste tijdstip springen de schermen aan en uit rekening houdend met de openingsuren van de winkel.

SPAR LAMBRECHTS

In deze SPAR winkels verspreid over heel België, werden ongeveer 100 32¨schermen en players gemonteerd. De schermen worden allemaal vanop afstand gestuurd. Bij een eventuele panne verzorgen we ook hier de service.

BASE

De installaties in alle BASE winkels van België nemen wij voor onze rekening. Dit betreft het plaatsen en aansluiten van 40 inch LCD -schermen achter de toonbank. In de shops werd telkens een videowall geplaatst met drie 40¨schermen boven elkaar.
Alsook het configureren en aansluiten van de players die de schermen op afstand aansturen. De service nadien wordt eveneens door ons voorzien. Bij melding van een defect zorgen wij ervoor dat de installatie binnen de 24u terug operationeel is.

enz.......